PLN
EUR
 
English

"Destylaty alkoholowe"

str. 117, oprawa twarda

Indeks katalogowy: 978-83-7763-267-3

Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
33,00 zł / egz.
31,43 zł + 5% VAT
Produkt niedostępny
Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.

Tak powstają szlachetne trunki

Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.

Zawarte tu wiadomości ułatwią start początkującym, a doświadczonym gorzelnikom dostarczą materiału do porównań własnych tajemnych sposobów produkcji z cudzymi sekretami wytwarzania dobrych destylatów owocowych. Autorzy mają za sobą wiele lat praktyki, nauczania, prowadzenia seminariów i degustacji.

* Profesjonaliści radzą praktykom
* Przejrzyście i bardzo przystępnie
* Liczne zdjęcia wzbogacają tekst

*
*
*
[code]Odśwież

Brak produktów