PLN
EUR
 
Polski

"Domowe konserwowanie żywności"

str. 216, oprawa miękka

Catalogue index: 978-83-7773-140-6

Out of stock
 
Completion between 2-3 days
 
Delivery from PLN0.00
.
PLN25.00 / egz.
PLN23.81 + 5% VAT
Product out of stock
Out of stock
 
Completion between 2-3 days
 
Delivery from PLN0.00
.

Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw.

Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw - być może wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.

Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.

Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi produktami z własnego ogrodu lub lokalnymi.

Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok!

*
*
*
[code]Refresh

No products