PLN
EUR
 
English

"Domowe konserwowanie żywności"

str. 216, oprawa miękka

Indeks katalogowy: 978-83-7773-140-6

Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
25,00 zł / egz.
23,81 zł + 5% VAT
Produkt niedostępny
Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.

Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw.

Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw - być może wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.

Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.

Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi produktami z własnego ogrodu lub lokalnymi.

Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok!

*
*
*
[code]Odśwież

Brak produktów