PLN
EUR
 
English

"Grzyby" Kanon Tradycyjnej Kuchni Polski

str. 109, oprawa twarda

Indeks katalogowy: 978-83-7073-868-6

Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
29,00 zł / egz.
27,62 zł + 5% VAT
Produkt niedostępny
Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

„Grzyby” to szósty tom piętnastotomowej serii.

Dowiesz się z niego m.in.:
* gdzie szukać najlepszych borowików,
* co to są smardze i jak je przygotowywać,
* które grzyby nie nadają się do suszenia,
* czym faszerować pieczarki i maślaki,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
 
Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu. W książce znajdziesz ciekawe pomysły na lekkie dania z najpopoularniejszych grzybów w Polsce: prawdziwków, podgrzybków, kurek i wielu innych.
*
*
*
[code]Odśwież

Brak produktów