PLN
EUR
 
English

"Domowe wędzenie ryb" wyd.2

stron 96, oprawa miękka

Indeks katalogowy: 978-83-7773-150-5

Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
19,90 zł / egz.
18,95 zł + 5% VAT
Produkt niedostępny
Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia.
*
*
*
[code]Odśwież

Brak produktów