PLN
EUR
 
English

"Dziczyzna i inne dary lasu"

stron 152, oprawa twarda

Indeks katalogowy: 978-83-7073-825-9

Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
35,00 zł / egz.
33,33 zł + 5% VAT
Produkt niedostępny
Brak
 
Realizacja 2-3 dni
 
Dostawa od 0,00 zł
.
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania. Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
*
*
*
[code]Odśwież

Brak produktów