PLN
EUR
 
Polski

"Kiełbasy własnego wyrobu"

stron 144, oprawa miękka

Catalogue index: 978-83-7073-437-4

Out of stock
 
Completion between 2-3 days
 
Delivery from PLN0.00
70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
  •  
    Wydawnictwo: Multico
.
PLN26.00 / egz.
PLN24.76 + 5% VAT
Product out of stock
Out of stock
 
Completion between 2-3 days
 
Delivery from PLN0.00
70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
  •  
    Wydawnictwo: Multico
.

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci

Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.

Domowy wyrób wędlin to:

  • rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie
  • sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu
  • zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne

Wydanie

  • ISBN: 978-83-7073-437-4
  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2014
  • Autor: Bernhard Gahm
  • Liczba stron: 144
  • Oprawa: miękka
*
*
*
[code]Refresh

No products