"Dziczyzna i inne dary lasu"

stron 152, oprawa twarda

Catalogue index: 978-83-7073-825-9

  • Availability: Out of stock
  • Delivery time: w oczekiwaniu na dostawę
  • Delivery: from PLN9.00 (registered letter)
PLN33.00 gross / egz. PLN31.43 net + 5% VAT / egz.

Description

Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania. Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.

Ask about product

Cost of delivery

priority registered letter : from PLN11.90
registered letter : from PLN9.00
delivery by courier : from PLN20.00
registered letter to Western Europe : from PLN25.00
personal collect : from PLN0.00

See also

Similar products