"Dziczyzna i inne dary lasu"
stron 152, oprawa twarda
Catalogue index: 978-83-7073-825-9
- Availability: Out of stock
- Delivery time: w oczekiwaniu na dostawę
- Delivery: from PLN9.00 (registered letter)
PLN33.00 gross / egz. PLN31.43 net + 5% VAT / egz.
Description
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny.
W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
Ask about product
Cost of delivery
priority registered letter : | from PLN11.90 |
registered letter : | from PLN9.00 |
delivery by courier : | from PLN20.00 |
registered letter to Western Europe : | from PLN25.00 |
personal collect : | from PLN0.00 |