"Dziczyzna i inne dary lasu"
stron 152, oprawa twarda
Indeks katalogowy: 978-83-7073-825-9
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: w oczekiwaniu na dostawę
- Dostawa: od 9,00 zł (list polecony)
33,00 zł brutto / egz. 31,43 zł netto + 5% VAT / egz.
Opis
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny.
W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
odbiór osobisty : | od 0,00 zł |
list polecony priortetowy : | od 11,90 zł |
registered letter to Europe : | od 25,00 zł |
dostawa kurierem : | od 20,00 zł |
list polecony : | od 9,00 zł |
Zobacz także
Produkty podobne
37,00 zł brutto 35,24 zł netto + 5% VAT / egz.
Dostępność: Brak
9,00 zł brutto 8,57 zł netto + 5% VAT / egz.
Dostępność: Brak