"Dziczyzna i inne dary lasu"

stron 152, oprawa twarda

Indeks katalogowy: 978-83-7073-825-9

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: w oczekiwaniu na dostawę
  • Dostawa: od 9,00 zł (list polecony)
33,00 zł brutto / egz. 31,43 zł netto + 5% VAT / egz.

Opis

Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania. Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.

Zapytaj o produkt

Koszty dostawy

odbiór osobisty : od 0,00 zł
list polecony priortetowy : od 11,90 zł
registered letter to Europe : od 25,00 zł
dostawa kurierem : od 20,00 zł
list polecony : od 9,00 zł

Zobacz także

Produkty podobne