"Wędzenie mięsa i ryb"

stron 63, miękka oprawa

Indeks katalogowy: 978-63-803-24-7

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: w oczekiwaniu na dostawę
  • Dostawa: od 9,00 zł (list polecony)
9,00 zł brutto / egz. 8,57 zł netto + 5% VAT / egz.

Opis

Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Metody wędzenia. Dobór drewna i trocin. Sposoby wytwarzania dymu. Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.

Zapytaj o produkt

Koszty dostawy

odbiór osobisty : od 0,00 zł
list polecony priortetowy : od 11,90 zł
registered letter to Europe : od 25,00 zł
dostawa kurierem : od 20,00 zł
list polecony : od 9,00 zł

Zobacz także

Produkty podobne