"Wędzenie mięsa i ryb"
stron 63, miękka oprawa
Indeks katalogowy: 978-63-803-24-7
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: w oczekiwaniu na dostawę
- Dostawa: od 9,00 zł (list polecony)
9,00 zł brutto / egz. 8,57 zł netto + 5% VAT / egz.
Opis
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Metody wędzenia. Dobór drewna i trocin. Sposoby wytwarzania dymu. Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
odbiór osobisty : | od 0,00 zł |
list polecony priortetowy : | od 11,90 zł |
registered letter to Europe : | od 25,00 zł |
dostawa kurierem : | od 20,00 zł |
list polecony : | od 9,00 zł |
Zobacz także
Produkty podobne
33,00 zł brutto 31,43 zł netto + 5% VAT / egz.
Dostępność: Brak
37,00 zł brutto 35,24 zł netto + 5% VAT / egz.
Dostępność: Brak
301 najważniejszych umiejętności, które powinien opanować każdy myśliwy
978-83-11-13394-5
43,00 zł brutto 40,95 zł netto + 5% VAT / egz.
Dostępność: Brak